Rendezvények

67 rendezvény van az adatbázisban.

Név Helyszín Idõpont Extra info
Grégory Gaultier ismét Magyarországon játszik!

Rózsadomb Squash Club 2015 április 25, szombat https://www.facebook.com/rsc.squash/posts/972448392767228 A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség támogatásával ismét Magyarországra érkezik Grégory Gaultier volt világelső, jelenleg a PSA világranglista 3. helyezett játékosa.

Április 25-én és 26-án összesen három alkalommal lép pályára, mindhárom rendezvénynek a Rózsadomb Squash Club ad otthont.

Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash Turné 2011

Eger Eszterházy Károly Főiskola 2011 március 03, csütörtök A 2011. március 3-án folytatódó turné 13:3o-kor kezdődik az egri főiskolán. A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash Turné 2011

Eger Invest Sportcentrum (Leányka út 4/A) 2011 március 03, csütörtök A 2011. március 3-án folytatódó turné 16:3o-kor folytatódik az egri Invest Sportcentrumban. A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash turné 2011

Szeged Relaxo2 Squash Club 2011 január 22, szombat A 2011 január 22. kezdődő újabb turné 11 órakor kezdődik a Szeged Relaxo2 Squash Club-ban. A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turnéhoz csatlakozó klubok amellett, hogy A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash turné 2011

Cegléd Pulzus Squash Club 2011 január 22, szombat A 2011 január 22. kezdődő újabb turné 15 órakor kezdődik a Cegléd Pulzus Squash Club-ban.A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turnéhoz csatlakozó klubok amellett, hogy A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Világklasszis fallabdázó Magyarországon!

Griff Squash & Fitness Club 2011 január 11, kedd
Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash turné 2010

Debrecen 2010 november 13, szombat A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turnéhoz csatlakozó klubok amellett, hogy A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk. Az időpontok: szombat és vasárnap 12, valamint 17 óra.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Krajcsák Márk Alapítvány - Squash turné 2010

Kiskunhalas 2010 november 14, vasárnap A Krajcsák Márk Alapítvány országjáró akciót indít 2010-ben. A turné elsődleges célja kedvet csinálni a gyerekeknek, fiataloknak a sportos életformához, és mindenekelőtt a squash-hoz. A Krajcsák-Fülöp-Szabóky-Balogh-Cséffalvay-Welesz öszeállítású csapat arra vállalkozik, hogy egy év alatt legalább ezer gyereknek tart bemutató mérkőzéseket és oktatást az ország 25-30 klubjában. Olyan helyeken is népszerűsíteni szeretnénk a sportágat, ahol még sosem volt profi verseny. A turnéhoz csatlakozó klubok amellett, hogy A turné eseményeire péntekenként és szombatonként kerül sor előre egyeztetett formában. Az első állomásokra már márciusban ellátogatunk. Az időpontok: szombat és vasárnap 12, valamint 17 óra.
Név Helyszín Idõpont Extra info
Váv Union Griff Open

Griff Squash Klub 2014 június 14, szombat Galéria az alábbi linken található:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154327597395171.1073741860.235708710170&type=3

Név Helyszín Idõpont Extra info
VAV UNION GRIFF OPEN

Griff Squash & Fitness Club 2012 március 03, szombat A Griff Squash & Fitness Club férfi A, Női, Férfi C és Amatőr kategóriába várja a versenyezni vágyó játékosok jelentkezését.

A kategóriában a beérkezett nevezők közül az érvényes ranglistán a 14 legjobban sorolt játékos + a rendezők és az utánpótlás szövetségi kapitány szabadkártyás játékosa, aki a ranglista alapján legalább B kategóriás játékosnak minősül, vesz részt. C kategóriában az érvényes ranglista 76. vagy annál magasabban sorolt és érvényes játékengedéllyel rendelkező játékosok indulhatnak.

Minden indulónak érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni! *Kategóriák:* Férfi A, Női, Férfi C nyílt (a magyar ranglista 76. helyénél magasabban sorolt játékosok), és Amatőr. Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2012 - V. forduló - részletek, kiírás: - http://amatorsquash.hu/profiles/blogs/karakal-griff-amator-squash-korverseny-2012 - http://amatorsquash.hu/page/versenynapt-r-1

Rendeléseim

Mikor lesz a squash olimpiai sport?

2016-ban.
2032-ben.
Soha.
Nem érdekel.